Υπηρεσίες Καθαρισμού Αυτοκινήτου

Lambiko
A
Ξεθάμπωμα Φαναριών
Μετά από τη μακροχρόνια χρήση του αυτοκινήτου παρατηρείται θάμπωμα των φαναριών, με αποτέλεσμα τη δυσκολία ορατότητας και την αύξηση επικινδυνότητας κατά την οδήγηση.
A
Καθαρισμός
Εμείς επιτυγχάνουμε την επαναφορά των φαναριών του οχήματός σας στην αρχική τους κατάσταση, για τη μέγιστη ορατότητα και ασφάλειά σας.
ξεθάμπωμα φαναριών
A
Βιολογικός Καθαρισμός
Απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσμα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών απορρυπαντικών άριστο αποτέλεσμα.

H κεραμική επίστρωση αυτοκινήτου

Γυάλισμα Φαναριών
Η κεραμική επίστρωση δημιουργεί ένα μόνιμο φιλμ στην επιφάνεια που εφαρμόζεται, και το χρώμα παραμείνει ανέπαφο προσφέροντας αντιοξειδωτική και αντιδιαβρωτική προστασία. Η επίστρωση μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με επαγγελματικό τριβείο, καθώς κανένα χημικό δεν έχει τη δυνατότητα να την αποσυνθέσει ή να την αφαιρέσει.
Η κεραμική επίστρωση έχει πολύ υψηλό δείκτη σκληρότητας, με το φιλμ που δημιουργείται πάνω από τη βαφή του αυτοκινήτου να αντέχει σημάδια από πετραδάκια και γρατζουνιές. Η “γυάλινη” επίστρωση (glass coat) έχει δείκτη σκληρότητας άνω του 9H στην κλίμακα Mohs, και μπορεί να διατηρήσει την σκληρότητα της εφ’όρου ζωής, όταν γίνεται η κατάλληλη συντήρηση.
Lambiko


Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

Εγγύηση σωστής διαδικασίας καθαρισμού
Εγγύηση προϊόντων και μηχανημάτων
Εγγύηση εξουδετέρωσης ακάρεων, βακτηρίων, παθογόνων ιών, μυκήτων.
Εγγύηση καθαρισμού λεκέδων
Εγγύηση απολύμανσης νοσοκομειακού τύπου
Βιολογικός είναι ο βαθύτερος καθαρισμός του εσωτερικού ενός αυτοκινήτου με αναρρόφηση υγρών και στέρεων σωμάτων από τις επιφάνειες και ταυτόχρονη χρήση ειδικών συσκευών και καθαριστικών βιοδιασπώμενων ουσιών.
A
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
αναλαμβάνουμε τον ειδικό καθαρισμό του κινητήρα του αυτοκινήτου σας με αποτέλεσμα ένα καθαρό "μηχανοστάσιο" σωστής λειτουργίας και με ευδιάκριτη πρόσβαση σε όλα τα μέρη του κινητήρα
A
ΚΕΡΩΜΑ
αναλαμβάνουμε το κέρωμα και το γυάλισμα του αυτοκινήτου σας, Με ειδικά υλικά και μηχανήματα και με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια σας παραδίδουμε το αυτοκίνητό σας με "ζωντανό" το χρώμα του, ανανεωμένο και προστατευμένο από ακαθαρσίες και σημάδια μιας και θα φεύγουν εύκολα χάρις την προστασία του κεριού.
ξεθάμπωμα φαναριών
A
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
Γυάλισμα - Κέρωμα διαρκείας
Κρυσταλοποίηση
Καθαρισμός φθαρμένων φαναριών
Καθαρισμός κινητήρα
Αφαίρεση μικρογρατζουνιών
Καθαρισμός από άλατα
Αξεσουάρ Αυτοκινήτου


Ξεθάμπωμα κρυσταλλοποίηση φαναριών

Lambiko
ξεθάμπωμα  κρυσταλλοποίηση φαναριών
Καθαρισμός Κινητήρα
Ο κινητήρας αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά σημεία του αυτοκινήτου σας. Επαγγελματικός καθαρισμός δια χειρός με την χρήση ατμού – απομάκρυνση γράσων, λαδιών και λοιπών ρύπων. Στέγνωμα με χρήση πανιών μικροΐνας. Λάμψη των πλαστικών και των σωληνώσεων χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προστατευτικό.
Κέντρο Περιποίησης Αυτοκινήτων
ξεθάμπωμα  κρυσταλλοποίηση φαναριών
Πλύση απόπλυση ταπετσαρίας. καθίσματα ταπετσαρία θυρών. Απομάκρυνση λεκέδων Καθαρισμό θυρών. Ενυδάτωση όλων των δερμάτινων επιφανειών με φυσικό κερί μέλισσας. Καθαρισμό ζωνών ασφαλείας κολόνες. Καθαρισμός της μοκέτας πατώματος. Πλύση Καθαρισμό ουρανού όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής. Καθαρισμό – πλύσιμο πατώματος και πατάκια. Καθαρισμό αποθηκευτικών χώρων. Καθαρισμό αεραγωγών. Καθαρισμό-γυάλισμα ταμπλό. Δυνατότητα για γυάλισμα και κέρωμα. Απολύμανση ολόκληρης της καμπίνας.
ξεθάμπωμα  κρυσταλλοποίηση φαναριών
Περιποίηση Αυτοκινήτου
Φροντίζουμε τα ταλαιπωρημένα χρώματα και επιδιορθώνουμε ακόμη και τις γρατζουνιές. Επαναφέρουμε το χρώμα του αυτοκινήτου σας στην αρχική του κατάσταση με γυάλισμα τριών ή περισσότερων σταδίων.

Γυάλισμα αυτοκινήτων
Κέντρο Περιποίησης
Δημοκρατίας 145 Περαία 57019

6943 851 703
6945 353 312

lambikofamilyclean11@yahoo.gr